Tarte aux champignons, poulet et tomates
TM5 TM31 TM6

Tarte aux champignons, poulet et tomates

3.7 (58 ocen)

Składniki

La pâte

  • 200 g de farine de blé
  • 40 g de fromage blanc maigre
  • 1 œuf
  • 50 g d'eau
  • 1 pincée de levure chimique
  • 1 c. à café d'origan déshydraté
  • du sel

La garniture

  • 500 g d'eau
  • 250 g de filet de poulet,
  • beurre, pour le moule
  • 2 œufs
  • 200 g de lait écrémé
  • 1 pincée d'origan déshydraté
  • du sel
  • du poivre moulu,
  • 6 champignons de Paris frais, coupés en quatre
  • 12 tomates cerise

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1599 kJ / 380 kcal
Białko
31 g
Węglowodany
40 g
Tłuszcz
10 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy