Œufs gratinés à la hongroise

Œufs gratinés à la hongroise

4.4 364 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions

Składniki

  • de gruyère coupé en morceaux
    120 g
  • œufs
    6
  • d'eau
    400 g
  • d'oignons coupés en morceaux
    220 g
  • d'huile d'olive
    30 g
  • de concentré de tomate
    30 g
  • de vin blanc
    200 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    180 g
  • du sel
  • du poivre moulu

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 468 kcal / 1953 kJ
Białko 20 g
Tłuszcz 40 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...