Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de gruyère, coupé en morceaux
- 6 œufs
- 400 g d'eau
- 220 g d'oignons, coupés en morceaux
- 30 g d'huile d'olive
- 30 g de concentré de tomate
- 200 g de vin blanc
- 180 g de crème liquide 30-40% m.g.
- du sel
- du poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1953 kJ / 468 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 40 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cassoulet express au chorizo
55 min
Croque-cake
50 min
Croque flammekueche
55 min
Gratin d'œufs durs sauce aurore
45 min
Gratin de crozets au jambon
1h
Gratin de comté façon pudding
45 min
Gratin de pomme de terre au camembert et champignons de Paris
1h 15min
Gratin de pain au reblochon
35 min
Pâté de pommes de terre à la viande
1h 15min
Timbale milanaise
55 min
Roulé de pomme de terre au fromage
45 min
Gratin de gnocchi façon tartiflette
1h