Crumble de poulet aux poireaux

Crumble de poulet aux poireaux

4.3 341 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • 75 g de beurre froid en dés
  • 50 g de fromage râpé
  • 150 g de flocons d'avoine
  • du sel
  • 2 blancs de poireau (300 g), en tronçons
  • 30 g de farine de blé
  • 1 cube de bouillon de volaille
  • 30 g de beurre
  • 375 g de lait
  • 300 g de filet de poulet, sans peau en petits dés
  • 100 g de fromage à tartiner
  • du poivre moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 43 g
Kalorie 3209 kJ / 766 kcal
Tłuszcz 36 g
Węglowodany 65 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...