Garbanzos en salsa verde con salmón

Garbanzos en salsa verde con salmón

4.6 119 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 raciones

Składniki

  • 10 ramitas perejil fresco limpio y seco (sólo las hojas)
  • 2 - 3 dientes de ajo
  • 60 g de aceite de oliva
  • 500 g de lomo de salmón fresco sin piel ni espinas en dados (salpimentados)
  • 100 g de vino blanco seco
  • 300 g de caldo de pescado
  • 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) lavados y escurridos

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 454.1 mg
Białko 33.9 g
Kalorie 2039 kJ / 488 kcal
Tłuszcz 30.7 g
Błonnik 10.3 g
Tłuszcz nasycony 4.8 g
Węglowodany 19.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...