Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 ramitas de perejil fresco limpio y seco (sólo las hojas)
- 2 - 3 dientes de ajo
- 60 g de aceite de oliva
- 500 g de lomo de salmón fresco sin piel ni espinas en dados (salpimentados)
- 100 g de vino blanco seco
- 300 g de caldo de pescado
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) lavados y escurridos
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2039 kJ / 488 kcal
- Białko
- 33.9 g
- Węglowodany
- 19.1 g
- Tłuszcz
- 30.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.8 g
- Błonnik
- 10.3 g
- Sód
- 454.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasta con salmón y espinacas
30min
Garbanzos con tomate, piquillos y atún
45min
Alubias con bacalao
30min
Garbanzos con rape y crujiente de cecina
50min
Lentejas con calamares
2 Std. 50 Min
Alubias con gambas
20min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45min
Blanqueta de salmón con judías blancas al aroma de lemon grass
30min
Bacalao mechado con chorizo y alubias
30min
Espaguetis integrales con mejillones
45min
Garbanzos en salsa verde con pulpo
1 godz. 30 min
Arroz cremoso de gambones, salmón y verduras
25min