Bœuf en papillote et ses légumes

Bœuf en papillote et ses légumes

4.6 10 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
8 portions

Składniki

  • d'eau
    800 g
  • de pommes de terre cireuses (à chair ferme) détaillées en cubes
    450 g
  • de haricots verts plats frais
    400 g
    400 g de haricots verts frais
  • de filet de bœuf sans barde et non ficelé
    1200 g
  • de feuilles d'épinards frais
    100 g
  • d'huile d'olive
    1 c. à soupe
  • de gros sel
    1 c. à soupe
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 - 2 pincées
  • de basilic frais ciselé
    10 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 305 kcal / 1276 kJ
Białko 33.5 g
Tłuszcz 13.3 g
Węglowodany 13.9 g
Błonnik 2.9 g
Tłuszcz nasycony 5.6 g
Sód 820.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...