Bœuf en papillote et ses légumes

Bœuf en papillote et ses légumes

4.6 10 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
8 portions

Składniki

  • 800 g d'eau
  • 450 g de pommes de terre cireuses (à chair ferme) détaillées en cubes
  • 400 g de haricots verts plats frais
    400 g de haricots verts frais
  • 1200 g de filet de bœuf sans barde et non ficelé
  • 100 g de feuilles d'épinards frais
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 1 c. à soupe de gros sel
  • 1 - 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 10 g de basilic frais ciselé

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 820.4 mg
Białko 33.5 g
Kalorie 1276 kJ / 305 kcal
Tłuszcz 13.3 g
Błonnik 2.9 g
Tłuszcz nasycony 5.6 g
Węglowodany 13.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...