Gratin de lieu et de poireaux au cheddar

Gratin de lieu et de poireaux au cheddar

4.2 114 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • de cheddar rouge en dés
    100 g
  • de lait
    250 g
  • cube de court-bouillon
    1
  • de poireaux en tronçons
    300 g
  • de filets de lieu frais ou décongelés et épongés
    600 g
  • sel
  • poivre moulu
  • de beurre
    30 g
  • de fécule de maïs diluée dans 2 c. à soupe d'eau
    2 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 355 kcal / 1483 kJ
Białko 34 g
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...