Salade de pâtes au chorizo

Salade de pâtes au chorizo

4.7 83 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • de persil frais équeutés
    3 brins
  • d'eau
    1500 g
  • de gros sel
    2 c. à café
  • de pâtes sèches, type farfalle
    250 g
  • oignon rouge
    ½
  • d'huile d'olive
    25 g
  • de vinaigre de vin
    1 c. à soupe
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de tomates cerise coupées en deux ou quatre
    200 g
  • de tomates confites détaillées en dés
    75 g
  • d'olives, vertes ou noires dénoyautées et émincées en rondelles
    15 g
  • de chorizo émincé en fines rondelles
    120 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 476 kcal / 1991 kJ
Białko 15.5 g
Tłuszcz 22.5 g
Węglowodany 53 g
Błonnik 5.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...