Poitrine de porc, chorizo et purée de maïs

Poitrine de porc, chorizo et purée de maïs

4.1 118 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 100 g d'oignon coupé en quatre
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 500 g de poitrine de porc en 4 tranches
  • 450 g de grains de maïs en conserve égouttés
  • 75 g de crème fraîche épaisse, 15% m.g.
  • 50 g d'eau
  • 2 avocats en lamelles
  • 100 g de chorizo en cubes
  • 10 brins de ciboulette fraîche ciselés
  • 1 pincée de piment en poudre
  • sel
  • poivre moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 34 g
Kalorie 3703 kJ / 885 kcal
Tłuszcz 68 g
Węglowodany 28 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...