Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de beaufort
- 30 g de beurre
-
200
g de girolles surgelées
lub 200 g de girolles en bocal - 400 g de lait
- 400 g d'eau
- 300 g de crozets
- du sel
- 150 g de jambon fumé en lanières
- poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1609 kJ / 385 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 21 g
Alternatywne przepisy
Risotto au bacon et aux champignons de Paris
40 Min
Coquillettes chorizo-comté
15 Min
Risotto à l'artichaut et au jambon cru
25 Min
Risotto crémeux au camembert
35 Min
Gratin de crozets au jambon
1 Std.
Crozetto aux lardons et poivrons
40 Min
Poitrine de porc, chorizo et purée de maïs
30 Min
Risotto de crozets aux champignons et au lard
45 Min
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15 Min
Gnocchis à la carbonara
15 Min
Croziflette
1 Std. 25 Min
Aligot
40 Min