!["Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort "Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C361C08B-B15A-4342-A3B2-0A313F869F02/Derivates/ab2f3a6a-4e53-4310-927b-644a68bc52ba.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de beaufort
- 30 g de beurre
-
200
g de girolles surgelées
lub 200 g de girolles en bocal - 400 g de lait
- 400 g d'eau
- 300 g de crozets
- du sel
- 150 g de jambon fumé en lanières
- poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1609 kJ / 385 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 21 g
Alternatywne przepisy
Risotto crémeux au camembert
35 Min
Risotto au bacon et aux champignons de Paris
40 Min
Croziflette
1 godz. 25 min
Risotto aux saucisses et aux petits pois
50 Min
Gratin de crozets au jambon
1 Std.
Gnocchis à la carbonara
15 dk
One pot pasta pancetta, crème, noix, ciboulette
20 dk
Croûte au fromage d'abondance
45 Min
Risotto de crozets aux champignons et au lard
45 Min
"Perlotto" express, petits pois et jambon
15 dk
Risotto à l'artichaut et au jambon cru
25 Min
Risotto au poireau et à la pancetta
35 Min