Marmitako di polpo

Marmitako di polpo

4.3 12 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 porzioni

Składniki

  • 2 spicchi di aglio
  • 70 g di peperone verde pulito e a pezzi (2-3 cm)
  • 100 g di cipolla rossa a pezzi
  • 50 g olio extravergine di oliva
  • 100 g di passata di pomodoro
  • 2 cucchiaini di salsa piccante, rossa
  • 600 g di patate pelate e a pezzi (4 cm)
  • 400 g brodo di pesce
  • ½ cucchiaino di sale
  • 500 g di polpo precotto a pezzi
  • 2 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 15.5 g
Kalorie 903 kJ / 216 kcal
Tłuszcz 9.4 g
Błonnik 2.4 g
Węglowodany 17.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...