Timballo di riso al ragù e uvetta
TM6 TM5

Timballo di riso al ragù e uvetta

4.0 (1 ocena)

Składniki

  • 60 g di cipolla a metà
  • 60 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
  • 80 g di gambo di sedano a pezzi
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 450 g di carne trita di manzo
  • 20 g di concentrato di pomodoro
  • 1 cucchiaino di sale
  • 40 g di uvetta
  • 8 fiori di zucca, puliti
  • 20 g di provola a cubetti
  • 850 g di acqua
  • 250 g di riso Carnaroli
  • uvetta, a piacere

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1954 kJ / 467 kcal
Białko
31.9 g
Węglowodany
64.7 g
Tłuszcz
9 g
Błonnik
2.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy