Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g di cipolla a metà
- 60 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di gambo di sedano a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di carne trita di manzo
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- 40 g di uvetta
- 8 fiori di zucca, puliti
- 20 g di provola a cubetti
- 850 g di acqua
- 250 g di riso Carnaroli
- uvetta, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1954 kJ / 467 kcal
- Białko
- 31.9 g
- Węglowodany
- 64.7 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 2.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse alla crema di nocciole (per 2 persone)
2h 15min
Animelle di vitello con cipollotti
3 Std.
Blanquette di vitello
1 Std. 30 Min
Uova sode colore arancio
55 min
Panna montata al frutto della passione
5 Min
Cheesecake al cacao e frutti di bosco
40min
Panna montata all'aneto
5 Min
Cappuccino di castagne
1 Std.
Torta in tazzina (senza lattosio)
25 Min
Panna vegetale liquida
10 Min
Piselli al naturale
1h 40min
Uova al funghetto
40min