Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g di cipolla a metà
- 60 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di gambo di sedano a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di carne trita di manzo
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- 40 g di uvetta
- 8 fiori di zucca, puliti
- 20 g di provola a cubetti
- 850 g di acqua
- 250 g di riso Carnaroli
- uvetta, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1954 kJ / 467 kcal
- Białko
- 31.9 g
- Węglowodany
- 64.7 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 2.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Riso ai frutti di mare
1h 40min
Cestini di crema al caffè
4h
Pollo in salsa ai funghi
50min
Arancini di riso
3 godz. 5 min
Zucca Acorn gratinata
2h
Patate speziate
1h 15min
Pasticcio di patate, funghi e anacardi (senza lattosio)
1h 35 min
Sformato di noodle
1hod. 30min
Cioccolata su stecco
2j 30 menit
Bignè cake
4h
Salsa di cozze al curry
Brak ocen
Torta cappuccino e caramello
2h