Urządzenia i Akcesoria
Pumpkin hommus with green dippers (Toddlers and beyond)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
1 Total recipe
Składniki
-
pumpkin peeled and cut into pieces (1-2 cm)500 g
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling2 tbsp
-
filtered water plus an extra 1-2 tablspoons500 g
-
green beans or a mix of green and yellow beans, trimmed300 g
-
asparagus trimmed1 bunch
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining - see Tip)400 g
-
tahini to taste1 - 2 tbsp
-
lemon juice only½
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Total recipe
Białko
54.6 g
Kalorie
5757.2 kJ /
1370.8 kcal
Tłuszcz
73.3 g
Błonnik
46.8 g
Węglowodany
97.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zucchini slice
45 min
Chocolate zucchini mini loaves
1 godz. 30 min
Pumpkin risotto with bacon
40 min
Zucchini fritters (Toddlers and beyond)
40 min
Lemon coconut bliss balls
40 min
Pumpkin and turmeric loaf
1 godz. 50 min
Pumpkin pie porridge
20 min
Mashed pea and corn slice
40 min
Sweet seeded crackers
1 godz. 10 min
Mixed vegetable mash (purée)
40 min
Nut and seed butter
10 min
Falafel with beetroot hommus
20 min