Wersje kompatybilne
Coconut-lime rice pudding with caramelised pineapple
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Rice pudding
- 1 lime, zested, no white pith and juiced (20 g)
- 60 g caster sugar
- 200 g Arborio rice
- 400 g canned coconut milk
- 380 - 400 g full cream milk
- 2 eggs
Caramelised pineapple
- 30 g butter
- ½ fresh pineapple (approx. 400 g), flesh only, core removed and cut into wedges (1-2 cm) or 440 g canned pineapple slices
- 2 tbsp pecans (optional)
- 3 tbsp dark brown sugar
- ½ tsp mixed spices
- 2 tbsp water
- 20 - 40 g shredded coconut, toasted
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2028 kJ / 483 kcal
- Białko
- 9.1 g
- Węglowodany
- 54 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Tłuszcz nasycony
- 17 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 93.6 mg
Alternatywne przepisy
Creamed rice pudding with apple and pear compote
30 min
Spiced oranges and dates with yoghurt cream
30 min
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2 godz. 30 min
Rice pudding
50 Min
Mushroom risotto
30 min
Apple cake
1h
Steamed pistachio cheesecakes with mango
1 godz. 30 min
Mixed berry clafoutis
40 min
Zucchini slice
45 Min
Gluten free sticky date puddings
1h 5min
Lemon delicious
1h 5min
Coconut rice pudding with banana
50 Min