Urządzenia i Akcesoria
Cinnamon crumpets with autumn fruit (Diabetes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
full cream milk250 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
brown sugar40 g
-
buckwheat flour150 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
bicarbonate of soda¼ tsp
-
pear cut into cubes (1 x 1 cm)230 g
-
blackberries, fresh or frozen250 g
-
water40 g
-
extra virgin olive oil spray
-
natural yoghurt high protein (see Tips)210 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
129.8 mg
Białko
11.3 g
Kalorie
1392.5 kJ /
332.5 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
51.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Layered Thai green vegetable curry and rice
45 min
Macadamia chocolate cookies
45 min
Tagliatelle with pumpkin
45 min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30 min
Eggs Benedict and corn muffins
1 godz. 15 min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 godz.
The best ricotta gnocchi
3 godz. 45 min
Easy citrus pie
1 godz.
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45 min
Mushroom risotto
30 min
Waffle cones
35 min
Traditional gluten free French vanilla canelé
49 godz. 5 min