Urządzenia i Akcesoria
Cinnamon crumpets with autumn fruit (Diabetes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
full cream milk250 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
brown sugar40 g
-
buckwheat flour150 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
bicarbonate of soda¼ tsp
-
pear cut into cubes (1 x 1 cm)230 g
-
blackberries, fresh or frozen250 g
-
water40 g
-
extra virgin olive oil spray
-
natural yoghurt high protein (see Tips)210 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
129.8 mg
Białko
11.3 g
Kalorie
1392.5 kJ /
332.5 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
51.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Slow Cooked Red Wine Poached Pears
Brak ocen
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
35 min
Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, TM5)
1 godz. 30 min
Curly fries with garlic sauce (Thermomix® Spiralizer, TM5)
45 min
No waste vegetable stock concentrate
25 min
Hidden veg sausage rolls
45 min
Berry and yoghurt icy poles (12 months+)
24 godz. 10 min
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
45 min
Passionfruit cheesecake (Diabetes)
2 godz.
Mini carrot and almond cakes
1 godz. 25 min
Mini bacon and vegetable frittatas
35 min
Blueberry and lemon curd muffins
50 min