Urządzenia i Akcesoria
Bengali fish cakes
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
12 portions
Składniki
-
bread cut into pieces (see Tips)1 slice
-
water500 g
-
potatoes peeled and cut into pieces (2-3 cm)350 g
-
skinless salmon fillets (approx. 2 fillets)350 g
-
olive oil plus extra for frying1 tsp
-
fresh long green chillies trimmed, cut into halves and deseeded2 - 3
-
brown onion80 g
-
fresh coriander leaves and stalks, cut into thirds12 sprigs
-
garlic paste (see Tips)1 tsp
-
ginger paste (see Tips)1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
ground coriander1 tsp
-
garam masala (see Tips)2 tsp
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
lemons cut into wedges for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
226.9 mg
Białko
7.9 g
Kalorie
531.1 kJ /
126.4 kcal
Tłuszcz
7.1 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
6.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kuruma iraichchi with coconut roti
1 godz. 40 min
Coconut lamb curry
2 godz.
Ras el hanout
10 min
Lamb saag
1 godz. 30 min
Lamb dhansak
25 godz. 45 min
Vindaloo pork
5 godz. 10 min
Goan fish and tamarind curry with coconut rice
1 godz. 15 min
Asian dipping sauce
25 min
Goan prawn curry
25 min
Coconut fish curry
1 godz. 10 min
Lamb korma
4 godz.
Bhuna gosht
1 godz. 20 min