Bengali fish cakes

Bengali fish cakes

4.1 37 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
12 portions

Składniki

  • bread cut into pieces (see Tips)
    1 slice
  • water
    500 g
  • potatoes peeled and cut into pieces (2-3 cm)
    350 g
  • skinless salmon fillets (approx. 2 fillets)
    350 g
  • olive oil plus extra for frying
    1 tsp
  • fresh long green chillies trimmed, cut into halves and deseeded
    2 - 3
  • brown onion
    80 g
  • fresh coriander leaves and stalks, cut into thirds
    12 sprigs
  • garlic paste (see Tips)
    1 tsp
  • ginger paste (see Tips)
    1 tsp
  • ground turmeric
    ½ tsp
  • ground coriander
    1 tsp
  • garam masala (see Tips)
    2 tsp
  • sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • lemons cut into wedges for serving

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 126.4 kcal / 531.1 kJ
Białko 7.9 g
Tłuszcz 7.1 g
Węglowodany 6.6 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 1.3 g
Sód 226.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...