Pasta integral con verduras y queso fresco

Pasta integral con verduras y queso fresco

3.5 33 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 raciones

Składniki

  • agua
  • 200 g de cebolla en cuartos
  • 200 g de pimiento verde en trozos
  • 50 g de aceite de oliva virgen extra
  • 350 g pasta seca integral
  • 150 g de espinacas baby frescas
  • 50 g de espárragos verdes en trozos de 2-3 cm
  • 40 g de nueces peladas troceadas
  • 100 g de queso fresco en trozos pequeños
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 pellizco de pimienta molida

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 337.6 mg
Białko 8 g
Kalorie 1496 kJ / 357 kcal
Tłuszcz 13 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 3.3 g
Węglowodany 52 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...