Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de quinoa
- 220 g d'eau
- 70 g de canneberges déshydratées
- du sel
- du poivre moulu
- 350 g de chou-fleur, coupé en petits morceaux
- 90 g d'oignons nouveaux, coupés en morceaux (réserver leur tige émincée)
- 20 g d'huile d'olive
- 10 g de jus de citron
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 821 kJ / 196 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 7 g
Alternatywne przepisy
Taboulé de chou-fleur
25 Min
Salade de pois cassés, jambon et pommes
55 Min
Lentilles en salade
1 Std.
Taboulé de betterave et noix de pécan
25 Min
Tartinade de lentilles corail aux noix
15 Min
Salade au quinoa, raisin et fromage
45 Min
Couscous de chou-fleur et de légumes sans cuisson
20 Min
Salade de boulgour, fèves et radis
1 Std.
Butternut au pesto de graines de courge
40 Min
Taboulé de chou romanesco
1 godz. 20 min
Taboulé de brocoli et chou kale
35 Min
Taboulé de sarrasin
2 godz. 35 min