Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de chou romanesco frais en fleurettes
- 20 g de menthe fraîche, effeuillée
- 40 g de persil frais, effeuillé
- 6 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 jus de citron
- 150 g de tomates cerise, coupées en 2
- sel
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 503 kJ / 121 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 8 g
Alternatywne przepisy
Tagliatelle de courgettes au pesto
20 min
Coleslaw quadricolore
20 min
Taboulé de chou-fleur aux canneberges
1h
Taboulé de brocoli et chou kale
35 Min
Salade de chou blanc
10 min
Fenouil à l'orientale
15min
Salade de betterave et halloumi
15min
Gratin de blette au tofu soyeux
1h
Salade grecque de chou blanc
2h 15min
Salade carottes-betteraves au basilic
10 min
Salade de chou rouge et patate douce aux noix
20 min
Salade de chou blanc et chou rouge
15min