![Taboulé de chou romanesco Taboulé de chou romanesco](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/893B9C28-B8F0-4BC4-8AB2-AC2620AC033C/Derivates/fff22ea6-4981-477c-8e1c-2c38558d9d90.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de chou romanesco frais en fleurettes
- 20 g de menthe fraîche, effeuillée
- 40 g de persil frais, effeuillé
- 6 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 jus de citron
- 150 g de tomates cerise, coupées en 2
- sel
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 503 kJ / 121 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 8 g
Alternatywne przepisy
Taboulé de betterave et noix de pécan
25min
Fenouil à l'orientale
15min
Taboulé de chou-fleur
25min
Tarte renversée aux navets et choux-raves
2 godz. 25 min
Salade carottes-betteraves au basilic
10min
Tatin aux navets
1 godz. 10 min
Taboulé arc-en-ciel de chou-fleur
25min
Salade de potiron
10min
Salade de chou rouge et patate douce aux noix
20 Min
Gratin de blette au tofu soyeux
1 godz.
Salade de fenouil et pomme
20 Min
Taboulé de brocoli et chou kale
35 min