Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 codornices salpimentadas
- 1 cucharada de cebollino fresco picado
- 1 cucharadita de comino molido
- 1 cucharadita de hierbas provenzales secas
- 1 pellizco de pimentón dulce
- 10 g de aceite de oliva
- 30 g de zumo de limón
- 600 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 881 kJ / 211 kcal
- Białko
- 20.3 g
- Węglowodany
- 0.5 g
- Tłuszcz
- 14.1 g
- Błonnik
- 0.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Conejo a las finas hierbas
50min
Conejo en escabeche
48h 50 min
Conejo a la mostaza
50min
Conejo en doble cerveza
5h
Conejo a la sidra
1h
Conejo al estilo mediterráneo
45 min
Conejo con hierbas y cúrcuma
50min
Conejo guisado
30 min
Conejo al cava
1h
Codornices en escabeche de boletus
25 Std.
Conejo a la cazadora
50min
Conejo al tomillo
45 min