Bacalao con chirlas
TM31 TM5 TM6

Bacalao con chirlas

4.4 (21 ocen)

Składniki

  • 5 - 6 dientes de ajo
  • 50 g de aceite de oliva
  • 100 g de vino blanco
  • 300 g de agua
  • 250 g de chirlas frescas
  • 4 lomos de bacalao desalado (180-200 g c/u)
  • 70 g de pimiento rojo en juliana
  • 50 g de leche
  • 1 cucharada de perejil fresco picado

Wartości odżywcze
na 1 ración
Kalorie
1276 kJ / 305 kcal
Białko
38.96 g
Węglowodany
2.84 g
Tłuszcz
15.35 g
Błonnik
0.44 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy