Bacalao con chirlas

Bacalao con chirlas

4.3 25 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 raciones

Składniki

  • 5 - 6 dientes de ajo
  • 50 g de aceite de oliva
  • 100 g de vino blanco
  • 300 g de agua
  • 250 g de chirlas frescas
  • 4 lomos de bacalao desalado (180-200 g c/u)
  • 70 g de pimiento rojo en juliana
  • 50 g de leche
  • 1 cucharada perejil fresco picado

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 38.96 g
Kalorie 1276 kJ / 305 kcal
Tłuszcz 15.35 g
Błonnik 0.44 g
Węglowodany 2.84 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...