Parmentier de canard à la patate douce

Parmentier de canard à la patate douce

4.7 992 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions

Składniki

  • de parmesan coupé en morceaux
    40 g
  • de noisettes émondées
    40 g
  • d'échalotes
    80 g
  • de persil frais
    40 g
  • cuisses de canard confites peau retirée et grossièrement effilochées (500-600 g env.)
    4 - 5
  • d'eau
    500 g
  • de sel
    ½ c. à café
  • de patates douces coupées en dés
    600 g
  • de gingembre frais
    10 g
  • de crème liquide 35% m.g.
    100 g
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 562 kcal / 2350 kJ
Białko 23 g
Tłuszcz 32 g
Węglowodany 38 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...