Pot-au-feu

Pot-au-feu

3.9 343 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
2 portions

Składniki

  • de viande de bœuf (macreuse, jumeau), coupée en morceaux
    450 g
  • de carotte
    100 g
  • de navet
    100 g
  • branche de céleri coupée en tronçons
    1
  • oignon
    ½
  • clou de girofle
    1
  • d'eau
    1500 g
  • bouquet garni
    1
  • de gros sel
    1 c. à café
  • de poireau fendu dans la longueur
    100 g
  • de pomme de terre
    100 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 627 kcal / 2622 kJ
Białko 67 g
Tłuszcz 32 g
Węglowodany 15.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...