Wersje kompatybilne
Œufs cocotte au saumon, lardons et mascarpone
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de mascarpone
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- ½ botte de ciboulette fraîche, ciselée
- 500 g d'eau
- 4 œufs
- 50 g de lardons fumés
- 60 g de saumon fumé
- du poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1251 kJ / 295 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 25 g
Alternatywne przepisy
Œufs pochés aux épinards crémeux
1 Std. 20 Min
Œuf cocotte aux épinards et au chorizo
15 Min
Œufs cocotte à la florentine
50min
Œufs brouillés aux asperges
35min
Poulet au speck, mozzarella et tomates
35min
Œufs cocotte épinards, ricotta et pignons
40min
Poitrine de porc, chorizo et purée de maïs
30min
Œuf cocotte aux champignons et oignons
30min
Œufs cocotte à l'estragon, bacon et noisettes
25 Min
Œuf cocotte aux champignons et lardons, purée de carotte
1 Std. 15 Min
Œufs cocotte aux petits pois, asperges et jambon
35min
Papillotes de saumon, poireaux et ravioles
30min