Lieu noir au curry et pommes de terre nouvelles

Lieu noir au curry et pommes de terre nouvelles

4.6 211 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • d'eau
    500 g
  • de gros sel
    ½ c. à café
  • de pommes de terre nouvelles
    600 g
  • de filets de lieu noir
    600 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    6 pincées
  • de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
    6 pincées
  • de curry en poudre
    2 c. à café
  • d'échalotes coupées en deux
    60 g
  • de persil plat frais équeutés
    4 brins
  • d'huile de sésame vierge
    15 g
  • de crème fraîche
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 366 kcal / 1542 kJ
Białko 32 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 29 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...