Hachis parmentier courgette-pomme de terre et jambonneau

Hachis parmentier courgette-pomme de terre et jambonneau

4.3 131 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions

Składniki

  • 400 g de jambonneau cuit et dégraissé, coupé en morceaux
  • 400 g de courgettes coupées en tronçons
  • 600 g de pommes de terre farineuses détaillées en cubes de 2 cm
  • ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 250 g de lait
  • 20 g de beurre
  • 20 g de chapelure

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 23.5 g
Kalorie 1525.8 kJ / 363 kcal
Tłuszcz 13 g
Błonnik 4.2 g
Węglowodany 36 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...