
Urządzenia i Akcesoria
Paupiettes, carottes nouvelles et jus aux herbes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
d'oignon coupé en quatre100 g
-
d'huile d'olive4 c. à soupe
-
paupiettes de veau4
-
d'eau350 g
-
de bouillon de légumes1 cube
-
poignée d'herbes aromatiques fraîches1
-
sel
-
poivre moulu
-
de carottes fanes, pelées600 g
-
de fécule de maïs type Maïzena®1 c. à soupe
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
522 kcal /
2180 kJ
Białko
26 g
Tłuszcz
32 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saveurs Thermomix n°9
66 Przepisów
Francja
Francja