Paupiettes, carottes nouvelles et jus aux herbes

Paupiettes, carottes nouvelles et jus aux herbes

4.5 131 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • 100 g d'oignon coupé en quatre
  • 4 c. à soupe d'huile d'olive
  • 4 paupiettes de veau
  • 350 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • 1 poignée d'herbes aromatiques fraîches
  • sel
  • poivre moulu
  • 600 g de carottes fanes, pelées
  • 1 c. à soupe de fécule de maïs type Maïzena®

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 26 g
Kalorie 2180 kJ / 522 kcal
Tłuszcz 32 g
Węglowodany 31 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...