
Urządzenia i Akcesoria
Shallot Tarte Tatin
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz.
4 slices
Składniki
Puff Pastry
-
unsalted butter diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes100 g
-
plain flour plus extra for dusting100 g
-
water ice cold40 g
-
fine sea salt¼ tsp
Tarte Tatin
-
round shallots unpeeled680 g
-
water boiling, for soaking
-
unsalted butter2 Tbsp
-
olive oil1 Tbsp
-
balsamic vinegar2 Tbsp
-
honey2 Tbsp
-
fine sea salt½ tsp
-
fresh thyme leaves plus extra for garnishing2 sprigs
-
ground black pepper2 pinches
Wartości odżywcze na 1 slice
Kalorie
443 kcal /
1842 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
31 g
Węglowodany
33 g
Tłuszcz nasycony
18 g
Sód
380 mg