
Urządzenia i Akcesoria
Shallot Tarte Tatin
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz.
4 slices
Składniki
Puff Pastry
-
unsalted butter diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes100 g
-
plain flour plus extra for dusting100 g
-
water ice cold40 g
-
fine sea salt¼ tsp
Tarte Tatin
-
round shallots unpeeled680 g
-
water boiling, for soaking
-
unsalted butter2 Tbsp
-
olive oil1 Tbsp
-
balsamic vinegar2 Tbsp
-
honey2 Tbsp
-
fine sea salt½ tsp
-
fresh thyme leaves plus extra for garnishing2 sprigs
-
ground black pepper2 pinches
Wartości odżywcze na 1 slice
Kalorie
443 kcal /
1842 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
31 g
Węglowodany
33 g
Tłuszcz nasycony
18 g
Sód
380 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Brioche
8 godz.
Sweet and Sour Slow Cooked Pork Ribs
2 godz. 25 min
Cauliflower Pithivier in Gluten-free Cheddar Puff Pastry
2 godz. 10 min
Crab Cakes
1 godz. 35 min
Crab, Saffron and Parmesan Tartlets
1 godz. 20 min
Pastéis de Nata (Custard Pastries)
55 min
Roasted Tomato Tart
2 godz.
Brioche
5 godz.
Caramelised Fennel and Ricotta Tarts with Pecorino Crisps
3 godz.
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 godz. 10 min
Goat's Cheese Panna Cotta with Beetroot and Port Jelly, Beetroot Gel and Beetroot Pickles
15 godz. 15 min
Buckwheat Galettes with Scallops and Andouille Sausage Sauce
1 godz. 10 min