Urządzenia i Akcesoria
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
unsalted butter plus extra for greasing20 g
-
asparagus woody ends removed120 g
-
fresh chives (approx. 5 g), cut in lengths (2 cm)1 bunch
-
lemon juice1 Tbsp
-
milk30 g
-
medium eggs8
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
smoked salmon cut in thin strips80 g
-
water for steaming600 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
18.8 g
Kalorie
956 kJ /
229 kcal
Tłuszcz
16.6 g
Węglowodany
1.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1 godz.
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
1 godz.
Potted Eggs with Spinach and Bacon
30 min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Fig, Roquefort and Prosciutto Tart
1 godz. 30 min
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2 godz.
Janssons Frestelse (Jansson’s Temptation)
1 godz. 40 min
Steamed Cod Over Greens
40 min
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20 min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Sweet Potato Mash with Sage and Hazelnuts
30 min