Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g unsalted butter, plus extra for greasing
- 120 g asparagus, woody ends removed
- 1 bunch fresh chives (approx. 5 g), cut in lengths (2 cm)
- 1 Tbsp lemon juice
- 30 g milk
- 8 medium eggs
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 80 g smoked salmon, cut in thin strips
- 600 g water, for steaming
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 956 kJ / 229 kcal
- Białko
- 18.8 g
- Węglowodany
- 1.1 g
- Tłuszcz
- 16.6 g
Alternatywne przepisy
Seafood Risotto
40 min
Prawn Saganaki
35 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Tapenade Baked Chicken and Mashed Potatoes with Caramelised Onions
2h 15min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Veracruz Fish
30 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20 min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h