Potted Eggs with Salmon and Asparagus
TM6 TM5 TM31

Potted Eggs with Salmon and Asparagus

4.8 (21 ocen)

Składniki

  • 20 g unsalted butter, plus extra for greasing
  • 120 g asparagus, woody ends removed
  • 1 bunch fresh chives (approx. 5 g), cut in lengths (2 cm)
  • 1 Tbsp lemon juice
  • 30 g milk
  • 8 medium eggs
  • ½ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 80 g smoked salmon, cut in thin strips
  • 600 g water, for steaming

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
956 kJ / 229 kcal
Białko
18.8 g
Węglowodany
1.1 g
Tłuszcz
16.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy