Effiloché de lapin et fèves au thym

Effiloché de lapin et fèves au thym

3.8 13 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions

Składniki

  • d'oignon coupé en deux
    70 g
  • de beurre doux
    30 g
  • de cassonade
    10 g
  • cuisses de lapin désossées et coupées en morceaux
    4
  • de vin rouge
    150 g
  • d'eau
    200 g
  • de fond de veau
    2 c. à soupe
  • de fécule de maïs
    1 c. à soupe
  • de thym frais
    4 branches
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 - 2 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 - 2 pincées
  • de fèves fraîches ou surgelées
    450 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 335 kcal / 1403 kJ
Białko 29.8 g
Tłuszcz 17.8 g
Węglowodany 14.3 g
Błonnik 5.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...