Urządzenia i Akcesoria
Pasta truflowa (pate pieczarkowe z truflą)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
6 porcji
Składniki
-
10 g czarnej trufli, konserwowej10 g czarnej trufli, świeżej
-
50 g cebuli szalotki przekrojonej na pół
-
300 g pieczarek przekrojonych na pół
-
30 g masła
-
¼ - ½ łyżeczki soli
-
¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
-
1 szczypta tymianku, suszonego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
165.8 mg
Białko
1.7 g
Kalorie
225.3 kJ /
53.8 kcal
Tłuszcz
4.3 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
2.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DODATKI DO PIECZYWA
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Pâté z kurzych wątróbek
3 godz. 30 min
Rillettes z kaczką i wieprzowiną
1 godz. 25 min
Pesto grzybowo-pieczarkowe
45 min
Pasta z bakłażana
55 min
Szczupak w cieście piwnym z sosem duńskim
35 min
Pasta z pieczonego bakłażana
1 godz. 50 min
Tapenada z zielonych oliwek
10 min
Kawior z pieczarek
30 min
Tuńczykowa pasta z sumakiem
15 min
Pâté z wątróbek drobiowych z pistacjami
1 godz. 40 min
Pasta z wędzonym łososiem i porem
30 min
Pasta z łososia
5 min