Pasta truflowa (pate pieczarkowe z truflą)
TM6 TM5

Pasta truflowa (pate pieczarkowe z truflą)

4.7 (16 ocen)

Składniki

  • 10 g czarnej trufli, świeżej
    lub 10 g czarnej trufli, konserwowej
  • 50 g cebuli szalotki, przekrojonej na pół
  • 300 g pieczarek, przekrojonych na pół
  • 30 g masła
  • ¼ - ½ łyżeczki soli
  • ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
  • 1 szczypta tymianku, suszonego

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
225.3 kJ / 53.8 kcal
Białko
1.7 g
Węglowodany
2.2 g
Tłuszcz
4.3 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Błonnik
1.3 g
Sód
165.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy