Pasta truflowa (pate pieczarkowe z truflą)

Pasta truflowa (pate pieczarkowe z truflą)

4.7 18 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
6 porcji

Składniki

  • czarnej trufli, świeżej
    10 g
    10 g czarnej trufli, konserwowej
  • cebuli szalotki przekrojonej na pół
    50 g
  • pieczarek przekrojonych na pół
    300 g
  • masła
    30 g
  • soli
    ¼ - ½ łyżeczki
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ¼ łyżeczki
  • tymianku, suszonego
    1 szczypta

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 53.8 kcal / 225.3 kJ
Białko 1.7 g
Tłuszcz 4.3 g
Węglowodany 2.2 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 2.7 g
Sód 165.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...