Œuf de ferme coulant et chlorophylle de blette (Nicolas Masse)

Œuf de ferme coulant et chlorophylle de blette (Nicolas Masse)

4.4 5 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
6 portions

Składniki

  • de pain de mie blanc
    5 tranches
  • d'eau
    500 g
  • de blettes
    150 g
  • œufs de ferme
    6
  • de persil frais
    50 g
  • d'ail
    2 gousses
  • glaçons (pour fixer la chlorophylle)
    4
  • de beurre
    40 g
  • huile de friture
  • de farine de riz
    70 g
  • blancs d'œufs battus
    2

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 485 kcal / 2013 kJ
Białko 11 g
Tłuszcz 38 g
Węglowodany 24 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...