Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 5 blancs d'œufs
- 160 g de sucre en poudre
- 20 g de sucre vanillé
- 1 pincée de sel
- 500 g de mangue fraîche (env. 850 de fruits entiers, soit 2 mangues) ou décongelée
- 1 c. à soupe de jus de citron
- 1 brin de menthe fraîche, équeuté
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1061 kJ / 252 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 36 g
- Tłuszcz
- 10 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cheesecakes en verrine
3u. 5min
Tiramisu aux deux chocolats et framboises
12 Std. 30 Min
Tartare de canard aux noix et aux figues
1 Std. 45 Min
Blanc-manger aux fruits de la Passion
2j 30 menit
Cheesecake à la fraise et au vinaigre balsamique
3 godz. 25 min
JANVIER - Crème caramel exotique - Eric Guérin
3h 45min
Ananas, sirop de piment et streusel de noix de coco grillé
3 Std. 40 Min
Tiramisu avocat et fruits rouges
1j
Menu light - Petites crèmes vapeur à l'orange, aux épices et sirop d'orange
4j 5 menit
Cabillaud sauce Passion et petits flans de poireau
1j
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2j 30 menit
Douceur mangue-Passion
15min