Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La pâte à ravioli
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 2 œufs
- 1 ½ c. à café de sel
La garniture
- 30 g de parmesan
- 400 g d'eau
- 5 feuilles de sauge fraîche pour le bouillon
- 24 pointes d'asperge verte ou miniasperges
- 1 tranche de pain de mie blanc
- 40 g de lait
- ½ citron vert
- 1 gousse d'ail
- 50 g de roquette
- 100 g de mozzarella, coupée en morceaux
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 filet d'huile d'olive
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1477 kJ / 351 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 35 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Empañadas
2 godz. 15 min
Gnocchis poêlés aux herbes
1 Std. 20 Min
Gnocchis de courge au lait d'amande
1h 5min
Arancinis
3h
Salade de vermicelles à la vietnamienne
No ratings
Ravioli de poireau, bouillon au citron
1h 35min
Demi-lunes épinard-poulet
35 Min
Ravioles au poulet et au basilic
1 Std.
Ravioli vapeur au porc et au chou
1 Std. 40 Min
Ravioli maison
2 godz. 15 min
Raviolis pékinois au porc, champignons noirs et poireaux
45 Min
Gnocchis
45 Min