Ravioli asperge-roquette

Ravioli asperge-roquette

4.1 12 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions

Składniki

La pâte à ravioli
  • 150 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
  • 2 œufs
  • 1 ½ c. à café de sel
La garniture
  • 30 g de parmesan
  • 400 g d'eau
  • 5 feuilles de sauge fraîche pour le bouillon
  • 24 pointes d'asperge verte ou miniasperges
  • 1 tranche de pain de mie blanc
  • 40 g de lait
  • ½ citron vert
  • 1 gousse d'ail
  • 50 g de roquette
  • 100 g de mozzarella coupée en morceaux
  • 1 - 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 - 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 1 filet d'huile d'olive

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 18 g
Kalorie 1477 kJ / 351 kcal
Tłuszcz 15 g
Błonnik 4 g
Węglowodany 35 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...