Taboulé au fonio

Taboulé au fonio

3.5 4 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 portions

Składniki

  • 200 g d'eau
  • 100 g de fonio
  • 15 feuilles de menthe fraîche
  • 10 feuilles de basilic frais
  • ½ bouquet de persil frais
  • 70 g d'oignons nouveaux
  • 200 g de concombre évidé et coupé en morceaux
  • 200 g de tomates coupées en quatre
  • ½ c. à café de sel et 3 pincées pour le fonio, à ajuster en fonction des goûts
  • 2 - 3 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 60 g de jus de citron
  • 30 g d'huile d'olive

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 1.5 g
Kalorie 385.3 kJ / 92.5 kcal
Tłuszcz 5.3 g
Błonnik 1.2 g
Węglowodany 9.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...