Taboulé au fonio

Taboulé au fonio

3.5 4 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 portions

Składniki

  • d'eau
    200 g
  • de fonio
    100 g
  • de menthe fraîche
    15 feuilles
  • de basilic frais
    10 feuilles
  • de persil frais
    ½ bouquet
  • d'oignons nouveaux
    70 g
  • de concombre évidé et coupé en morceaux
    200 g
  • de tomates coupées en quatre
    200 g
  • de sel et 3 pincées pour le fonio, à ajuster en fonction des goûts
    ½ c. à café
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 - 3 pincées
  • de jus de citron
    60 g
  • d'huile d'olive
    30 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 92.5 kcal / 385.3 kJ
Białko 1.5 g
Tłuszcz 5.3 g
Węglowodany 9.7 g
Błonnik 1.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...