
Urządzenia i Akcesoria
Hiszpański omlet ziemniaczany
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
4 porcje
Składniki
-
cebuli przekrojonej na pół200 g
-
oliwy z oliwek plus dodatkowa ilość do smażenia100 g
-
ziemniaków pokrojonych w 2 mm plastry400 g
-
wody120 g
-
soli1 łyżeczka
-
jajek6
-
pieprzu czarnego, mielonego½ łyżeczki
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
462.5 kcal /
1936.4 kJ
Białko
12 g
Tłuszcz
37.2 g
Węglowodany
22.8 g
Błonnik
2.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

LATO
12 Przepisów
Polska
Polska