Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g cebuli, przekrojonej na pół
- 100 g chudego boczku, wędzonego, w plastrach, pokrojonego w 5 mm paski
- 30 g oleju
- 200 g masła, zimnego, pokrojonego na kawałki
- 1 łyżeczka musztardy Dijon
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, świeżo mielonego
- Wartości odżywcze
- na 1 Cały przepis
- Kalorie
- 9587.8 kJ / 2290 kcal
- Białko
- 13.5 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 249 g
- Błonnik
- 2.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasta jajeczna
5 Min
Pasta z sera owczego
10 Min
Sos jajeczny do chlebków naan
25min
Masło pomidorowo-czosnkowe
10 Min
Tuńczykowa pasta z sumakiem
15 Min
Pasta z kurczaka i sera feta
55min
Pomidorowa pasta z serem feta
35min
Pasta z kurczaka z jajkiem i korniszonem
40 Min
Masło czosnkowe z serkiem
10 Min
Pasta pomidorowa z bazylią i serem feta
10 Min
Pasta z wędliny
10 Min
Pasta z łososia
5 Min