
Urządzenia i Akcesoria
Masło z boczkiem i cebulką
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 55 min
430 g
Składniki
-
cebuli przekrojonej na pół100 g
-
chudego boczku, wędzonego, w plastrach pokrojonego w 5 mm paski100 g
-
oleju30 g
-
masła zimnego, pokrojonego na kawałki200 g
-
musztardy Dijon1 łyżeczka
-
pieprzu czarnego, świeżo mielonego¼ łyżeczki
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
500.7 kcal /
2094.8 kJ
Białko
3.7 g
Tłuszcz
54 g
Węglowodany
2.7 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
28 g
Sód
172.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

MASŁA SMAKOWE
13 Przepisów
Polska
Polska