Masło z boczkiem i cebulką

Masło z boczkiem i cebulką

4.8 114 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 55 min
430 g

Składniki

  • 100 g cebuli przekrojonej na pół
  • 100 g chudego boczku, wędzonego, w plastrach pokrojonego w 5 mm paski
  • 30 g oleju
  • 200 g masła zimnego, pokrojonego na kawałki
  • 1 łyżeczka musztardy Dijon
  • ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, świeżo mielonego

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 500.7 kcal / 2094.8 kJ
Białko 3.7 g
Tłuszcz 54 g
Węglowodany 2.7 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 28 g
Sód 172.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...