Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g cebuli, przekrojonej na pół
- 100 g chudego boczku, wędzonego, w plastrach, pokrojonego w 5 mm paski
- 30 g oleju
- 200 g masła, zimnego, pokrojonego na kawałki
- 1 łyżeczka musztardy Dijon
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, świeżo mielonego
- Wartości odżywcze
- na 1 Cały przepis
- Kalorie
- 9587.8 kJ / 2290 kcal
- Białko
- 13.5 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 249 g
- Błonnik
- 2.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasta z wędliny
10min
Pasta ze szprotów i twarogu
10min
Pasta jajeczna
5min
Smalczyk z jabłkiem i majerankiem
1h 45min
Pasta z łososia
5min
Chleb z serem i sokiem pomidorowym
1h 45min
Tatar z chrzanem
1h 20min
Pasta z sera owczego
10min
Pasta jajeczna z makrelą i chrzanem
1h
Pasta z wędzonym łososiem i porem
30min
Camembert z serkiem kremowym i marynowaną papryką
50min
Masło czosnkowo-oliwkowe
10min