
Urządzenia i Akcesoria
Masło z boczkiem i cebulką
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 55 min
430 g
Składniki
-
100 g cebuli przekrojonej na pół
-
100 g chudego boczku, wędzonego, w plastrach pokrojonego w 5 mm paski
-
30 g oleju
-
200 g masła zimnego, pokrojonego na kawałki
-
1 łyżeczka musztardy Dijon
-
¼ łyżeczki pieprzu czarnego, świeżo mielonego
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
500.7 kcal /
2094.8 kJ
Białko
3.7 g
Tłuszcz
54 g
Węglowodany
2.7 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
28 g
Sód
172.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

MASŁA SMAKOWE
13 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Masło pomidorowo-czosnkowe
10 min
Włoskie masło ziołowe
5 min
Masło czosnkowo-ziołowe
5 min
Masło z suszonymi pomidorami, bazylią i parmezanem
10 min
Masło pietruszkowe
10 min
Kiełbasa z ketchupem curry (Currywurst)
20 min
Dip jogurtowy z żurawiną i curry
20 min
Masło z gorgonzolą i pieczonym czosnkiem
1 godz. 10 min
Tatar z chrzanem
1 godz. 20 min
Dip serowy
10 min
Pasta z sera owczego
10 min
Pasta ze szprotów i twarogu
10 min