Menu express - Rouleaux de poulet à la tomate, haricots verts au beurre à l'estragon

Menu express - Rouleaux de poulet à la tomate, haricots verts au beurre à l'estragon

4.4 79 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • 60 g de tomates confites à l'huile
  • 1 c. à café d'huile d'olive
  • 1 c. à soupe d'estragon frais haché
  • 4 filets de poulet ouverts en deux et aplatis
  • sel
  • poivre moulu
  • 500 g d'eau
  • 600 g de haricots verts frais
  • 40 g de beurre
  • 1 c. à soupe d'estragon frais haché

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 33 g
Kalorie 1268 kJ / 304 kcal
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...