Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g d'échine de porc en cubes de 4 cm
- 150 g d'oignon, coupé en quatre
- 100 g de sauce barbecue
- 4 épis de maïs frais ou surgelés, en rondelles
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4800 kJ / 1142 kcal
- Białko
- 53 g
- Węglowodany
- 146 g
- Tłuszcz
- 36 g
Alternatywne przepisy
Saucisses de Toulouse aux oignons
1 Std. 20 Min
Bœuf aux oignons, paprika et gnocchis
30 min
Poulet et pommes de terre, sauce miel-soja
45 min
Porc au sucre
45 min
Travers de porc "spécial sauce"
1h 40min
Rôti de porc aux herbes et jambon
1 Std. 50 Min
Bœuf au pain d'épices et pommes vapeur
45 min
Boulettes de porc laquées, nouilles et cacahuètes
45 min
Sauté de filet mignon aux petits oignons vinaigrés, sirop d'érable et raisin secs
45 min
Poitrine de porc, chorizo et purée de maïs
30 min
Porc aigre-doux à la purée
40 min
Echine au caramel, riz parfumé
1 Std. 15 Min