Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de puerro (solo la parte blanca) en rodajas
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 400 g de ramilletes de coliflor (sin la parte dura)
- 200 g de ramilletes de brócoli (sin la parte dura)
- 900 g de agua
-
2
pastillas de caldo
lub 2 cucharaditas de sal - 1 cucharadita de pimienta molida
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 451 kJ / 108 kcal
- Białko
- 3.3 g
- Węglowodany
- 4.1 g
- Tłuszcz
- 8.8 g
- Błonnik
- 3.7 g
Alternatywne przepisy
Crema verde con brócoli, puerro y patata
30min
Crema Dubarry (de coliflor)
50min
Crema de brócoli
30min
Crema de espárragos verdes
40min
Sopa de garbanzos con espinacas
30min
Crema florentina (de espinacas)
45min
Crema de apio
40min
Crema de judías verdes
35min
Crema de acelgas y piñones
45min
Crema de lechuga
40min
Crema de calabaza y coliflor al tomillo
45min
Crema de coliflor y garbanzos
40min