Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g de espárragos verdes
- 30 - 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 150 g de cebolla en cuartos
- 350 g de calabacín pelado y troceado
- 600 g de caldo de verduras caliente
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 150 g de nata (18% materia grasa)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 617 kJ / 147 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 68 mg
Alternatywne przepisy
Crema de coliflor y brócoli
40min
Crema de espinacas y quesitos
30min
Crema verde con brócoli, puerro y patata
30min
Crema Dubarry (de coliflor)
50min
Crema de brócoli
30min
Crema de puerros y pera con jamón
40min
Crema florentina (de espinacas)
45min
Crema de apio
40min
Crema de espárragos verdes y espinacas
40min
Crema de champiñones
20 min
Crema de alcachofas
45min
Crema de espárragos verdes con pistachos
30min