Caldo de verduras
TM5 TM6

Caldo de verduras

4.2 (105 ocen)

Składniki

  • 200 g de repollo en 2-3 trozos
  • 100 g de nabo en 2-3 trozos
  • 100 g de zanahoria en 2-3 trozos
  • 100 g de apio en 2-3 trozos
  • 100 g de puerro (solo la parte blanca) en 2-3 trozos
  • 1 cebolla pequeña en cuartos (100 g)
  • 1 tomate (150 g)
  • 1200 g de agua

Wartości odżywcze
na 1200 g
Kalorie
1121 kJ / 268 kcal
Białko
9.1 g
Węglowodany
61.2 g
Tłuszcz
1.4 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Błonnik
16.6 g
Sód
331.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy