Urządzenia i Akcesoria
XO sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
1 Total recipe
Składniki
-
dried scallops (see Tips)40 g
-
boiling water150 g
-
peanut oil (see Tips)200 g
-
fresh long red chillies trimmed and deseeded6
-
dried shrimp (see Tips)60 g
-
eschalots80 g
-
garlic cloves2 - 3
-
fresh ginger peeled and cut into slices (1 cm)40 g
-
smoked bacon cut into pieces (1 cm)100 g
-
fresh bird's eye chilli deseeded, if preferred1
-
light soy sauce40 g
-
Chinese cooking wine40 g
-
brown sugar1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Total recipe
Białko
56.7 g
Kalorie
2466.9 kJ /
587.4 kcal
Tłuszcz
224.6 g
Błonnik
13.3 g
Węglowodany
20.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sesame Crème
10 min
Ginseng Wolfberry Bird's Nest
1 godz. 5 min
Soy milk
24 godz. 30 min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 min
Homemade Soy Milk
35 min
Authentic Meat Floss
1 godz. 40 min
Luo bo gao (radish cakes)
25 godz. 20 min
Salted Chicken
5 godz. 10 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 godz. 45 min