Urządzenia i Akcesoria
Pork Balls
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
20 pieces
Składniki
-
pork shoulder loin cold300 g
-
salt1 tsp
-
spring onions3 cm
-
garlic cloves3
-
caster sugar1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
tapioca starch30 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)60 g
-
water800 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
127 mg
Białko
4 g
Kalorie
226 kJ /
54 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Hot Pot Gathering
11 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Braised pork belly
55 min
Peach Gum Snow Fungus Dessert
Brak ocen
Steamed Tapioca Kuih
50 min
Ang Chow Chicken (Red Fermented Rice Wine Chicken)
1 godz. 25 min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 godz. 10 min
Fresh Prawn Paste
1 godz. 20 min
Authentic Meat Floss
1 godz. 40 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Soy milk and Mantou buns
6 godz.