Urządzenia i Akcesoria
Pork Balls
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
20 pieces
Składniki
-
pork shoulder loin cold300 g
-
salt1 tsp
-
spring onions3 cm
-
garlic cloves3
-
caster sugar1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
tapioca starch30 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)60 g
-
water800 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
127 mg
Białko
4 g
Kalorie
226 kJ /
54 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Hot Pot Gathering
11 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Pumpkin Soup
25 min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 godz. 5 min
Roasted Pork Belly with Leek Stir-Fry
45 min
Buddha's Delight
55 min
Mala Bakkwa
4 godz. 35 min
Vinegar Pork Knuckle
3 godz. 15 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 min