Urządzenia i Akcesoria
Pork Balls
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
20 pieces
Składniki
-
pork shoulder loin cold300 g
-
salt1 tsp
-
spring onions3 cm
-
garlic cloves3
-
caster sugar1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
tapioca starch30 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)60 g
-
water800 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
127 mg
Białko
4 g
Kalorie
226 kJ /
54 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Hot Pot Gathering
11 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35 min
Spring onion pork ribs
1 godz.
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Sesame Crème
10 min
Shallot Oil
25 min
Coconut and Osmanthus Jelly
3 godz. 20 min
Chai Buey
1 godz. 45 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Fresh Prawn Paste
1 godz. 20 min
Pork Belly In Shrimp Paste
55 min