Urządzenia i Akcesoria
Lu ji chi (braised chicken wings)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
sesame oil20 g
-
brown sugar30 g
-
garlic cloves cut into slices30 g
-
star anise1
-
ground white pepper½ tsp
-
light soy sauce150 g
-
dark soy sauce30 g
-
water500 g
-
cinnamon quill1
-
Shaoxing wine (Chinese cooking wine)50 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into lengths (5 cm)2
-
chicken wings (approx. 8), cut into halves at the joint600 - 800 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Sód
12284.8 mg
Białko
141.4 g
Kalorie
9101 kJ /
2166.9 kcal
Tłuszcz
160.2 g
Błonnik
11.2 g
Tłuszcz nasycony
45.9 g
Węglowodany
41.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salted Fish Pork Belly
30 min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 godz. 15 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Pork ribs with black bean sauce
2 godz.
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1 godz. 50 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Spring onion pork ribs
1 godz.
Taiwanese three cup chicken
20 min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 godz. 30 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min