Urządzenia i Akcesoria
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
dried shrimp (see Tips)20 g
-
water for soaking
-
dried shiitake mushrooms10 g
-
garlic cloves3
-
vegetable oil30 g
-
carrot cut into thin slices60 g
-
Chinese cabbage (wombok) rinsed and cut into pieces (4-5 cm)500 g
-
salt1 pinch
-
ground white pepper2 pinches
-
gluten free cornflour1 tsp
-
water2 tbsp
-
sesame oil4 - 5 drops
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
353.6 mg
Białko
3.2 g
Kalorie
470.3 kJ /
112 kcal
Tłuszcz
8.8 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
4.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 min
Fried Beehoon
20 min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 godz. 10 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Dried Shrimp Sambal
55 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Taiwanese three cup chicken
20 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Tomato-egg soup
20 min
Chao qing cai (Chinese greens)
10 min
Stir fried broccoli with carrot
15 min