Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
TM6 TM5 TM31

Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)

4.1 (36 ocen)

Składniki

  • 20 g dried shrimp (see Tips)
  • water, for soaking
  • 10 g dried shiitake mushrooms
  • 3 garlic cloves
  • 30 g vegetable oil
  • 60 g carrot, cut into thin slices
  • 500 g Chinese cabbage (wombok), rinsed and cut into pieces (4-5 cm)
  • 1 pinch salt
  • 2 pinches ground white pepper
  • 1 tsp gluten free cornflour
  • 2 tbsp water
  • 4 - 5 drops sesame oil

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
470.3 kJ / 112 kcal
Białko
3.2 g
Węglowodany
4.1 g
Tłuszcz
8.8 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Błonnik
2.3 g
Sód
353.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy