Urządzenia i Akcesoria
Soy milk and Mantou buns
Przygotowanie 1 godz. 15 min
Czas całkowity 6 godz.
8 portions
Składniki
-
dried soybeans100 g
Dough
-
oil plus extra to grease30 g
-
milk200 g
-
white sugar70 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
baking powder2 ½ tsp
-
plain flour plus extra to dust400 g
-
sea salt¼ tsp
Soy milk and steaming buns
-
water1250 g
-
grapeseed oil½ tsp
-
sugar to taste50 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
111.9 mg
Białko
13.1 g
Kalorie
1277.3 kJ /
305.3 kcal
Tłuszcz
3.4 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
56.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1 godz. 30 min
Shallot Oil
25 min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 godz. 15 min
Pineapple Tarts
1 godz. 30 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Soy milk
24 godz. 30 min
Homemade Soy Milk
35 min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Yam Rice
45 min
Green tea ice cream (TM6 only)
24 godz. 30 min
Homemade Pandan Kaya
55 min