Urządzenia i Akcesoria
Taiwanese traditional Pork floss
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
180 g
Składniki
-
pork tenderloin cut into pieces (approx. 3 cm)300 g
-
vegetable oil10 g
-
soy sauce40 g
-
sugar40 g
-
Shaoxing wine (Chinese cooking wine)20 g
-
water150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 180 g
Sód
2360 mg
Białko
65.4 g
Kalorie
2713.3 kJ /
648.5 kcal
Tłuszcz
20.7 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
5.1 g
Węglowodany
43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Black sesame cream soup
15min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1h 40min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1h 40min
Mala Bakkwa
4h 35min
Nian Gao (Sweet Sticky Rice Cake)
2h 25min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Plain yoghurt in Varoma
12h
Lotus Leaf Glutinous Rice
1h 35min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Authentic Meat Floss
1h 40min
White Radish Pork Rib Soup
3h