Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g pork tenderloin, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 10 g vegetable oil
- 40 g soy sauce
- 40 g sugar
- 20 g Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 150 g water
- Wartości odżywcze
- na 180 g
- Kalorie
- 2713.3 kJ / 648.5 kcal
- Białko
- 65.4 g
- Węglowodany
- 43 g
- Tłuszcz
- 20.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.1 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 2360 mg
Alternatywne przepisy
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Yam Rice
45 min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1h 40 min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1h 40 min
Mala Bakkwa
4h 35min
Nian Gao (Sweet Sticky Rice Cake)
2 godz. 25 min
Sweet and sour pork ribs
40 min
Tiger Shaped Pineapple Tarts
1h 50min
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 min
Sesame Crème
10 min
Authentic Meat Floss
1h 40 min