Urządzenia i Akcesoria
Taiwanese traditional Pork floss
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
180 g
Składniki
-
pork tenderloin cut into pieces (approx. 3 cm)300 g
-
vegetable oil10 g
-
soy sauce40 g
-
sugar40 g
-
Shaoxing wine (Chinese cooking wine)20 g
-
water150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 180 g
Sód
2360 mg
Białko
65.4 g
Kalorie
2713.3 kJ /
648.5 kcal
Tłuszcz
20.7 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
5.1 g
Węglowodany
43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cantonese Steamed Fish
40 min
Chwee Kueh (Steamed Rice Cake with Pickled Radish and Dried Shrimp)
1 godz.
Chinese Tea Eggs
1 godz.
Taiwanese Traditional Meat Floss
1 godz. 40 min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1 godz. 40 min
Ma Lai Koh (Steamed Caramel Cake)
1 godz. 15 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Braised pork belly
55 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Authentic Meat Floss
1 godz. 40 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.