Soupe de cresson aux œufs mollets

Soupe de cresson aux œufs mollets

4.8 344 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • 1 botte de cresson frais de belle taille
  • 450 g d'eau et de l'eau froide pour le cresson
  • 250 g de pommes de terre pelées et en petits dés
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • 2 échalotes pelées et coupées en deux
  • 4 œufs
  • 30 g de beurre
  • 70 g de crème liquide entière
  • du poivre moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 9 g
Kalorie 1055 kJ / 254 kcal
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 14 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...