Remojón de naranja y bacalao

Remojón de naranja y bacalao

4.7 70 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 raciones

Składniki

  • 1750 g de agua
  • 300 g de bacalao en salazón remojado y desalado (2 lomos)
  • 2 cebolletas tiernas
  • 80 g de aceite de oliva virgen extra
  • 1 - 2 cucharadas de vinagre de jerez
  • 1 - 2 pellizcos de sal
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
Montaje
  • 4 naranjas peladas (sin nada de piel blanca), en rodajas de 5 mm
  • 40 g de aceitunas negras sin hueso en rodajas
  • 1 huevo duro (opcjonalnie)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 48.5 g
Kalorie 1970 kJ / 470 kcal
Tłuszcz 22.8 g
Błonnik 3.7 g
Węglowodany 16.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...