Sopa de trucha del Órbigo

Sopa de trucha del Órbigo

4.6 50 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 raciones

Składniki

  • 6 - 8 dientes de ajo
  • 60 g de cebolla
  • 60 g de pimiento verde
  • 100 g de aceite de oliva virgen extra
  • 1 pastilla de caldo
  • 1 hoja de laurel seca
  • 3 cucharadas rasas de pimentón
  • 1500 g de agua
  • 1 cucharadita de sal
  • 6 filetes de trucha con piel sin espinas, cortados en 3 trozos c/u
  • 200 g de pan rústico de pueblo (del día anterior) cortado en rebanadas finas

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 23.46 g
Kalorie 1537 kJ / 368 kcal
Tłuszcz 22.43 g
Błonnik 1.66 g
Węglowodany 17.99 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...